Best Party Deal

Een complete feestavond voor slechts €49,95 per persoon!

De Veenderhoeve introduceert een Best Party Deal met unieke korting. Profiteer nu van een compleet verzorgde feestavond voor een aantrekkelijke prijs per persoon!

Deze locatie is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar per auto en/of met het openbaar vervoer. Je hebt hier de beschikking over eigen parkeerplaatsen en de locatie ligt op slechts 150 meter van station Veenendaal-De Klomp. Ideaal voor als je gasten iets willen drinken! De Veenderhoeve biedt een prachtige ruimte ideaal voor jouw jubileum, feest of andere viering. Gegarandeerd dat jouw gasten bij binnenkomst onder de indruk zijn van. De historische elementen, grote ramen en authentieke details zorgen voor een prachtige lichtinval en een landelijke uitstraling. De ruime tuin biedt je de mogelijkheid om het feest ook buiten te laten plaatsvinden. Wij bieden alle faciliteiten om van jouw feest een succes te maken!

Inhoud arrangement:
-locatiehuur gehele dag;
-binnenlands drankenarrangement (onbeperkt);
-tafelgarnituur;
-koud- en warm bittergarnituur (4 p.p.);
-DJ met geluidsinstallatie;
-personeel;
-inrichting.

De totaalprijs is exclusief BTW en optionele extra’s. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan!

 

Vraag een offerte aan
Delen

Authentiek en landelijk
Ontdek De Veenderhoeve. De Gelderse hoeve dateert uit 1867 en is gelegen in het dorpje De Klomp. Een ingrijpende verbouwing toverde deze boerderij om tot een knusse en klassieke locatie met authentieke details. De landelijk gelegen hoeve vormt het perfecte decor voor jullie bruiloft.

De Veenderhoeve

  • Voor kleine en grote groepen 15 tot 200 personen

  • Goed bereikbaar Zowel met de auto als het OV

  • Centraal gelegen In het midden van het land

Gerelateerd nieuws
Open huis voor bruidsparen

Op zaterdag 1 februari heten wij aanstaande bruidsparen van harte welkom om trouwlocatie De Veenderhoeve te bezichtigen. Meld je aan!

Lees verder
Ga voor een romantische buitenbruiloft in de natuur

Dromen jullie ervan om te trouwen midden in de natuur? Bij de Veenderhoeve zijn alle ingrediënten aanwezig voor een intieme buitenbruiloft.

Lees verder
Inspiratietour 2019

Ben je op zoek naar eventlocaties voor je volgende bijeenkomst? Ontdek het tijdens de inspiratietour langs de meest spraakmakende locaties van Gelderland!

Lees verder
De Veenderhoeve officieel geopend

De landelijke evenementenlocatie De Veenderhoeve is na een aanzienlijke verbouwing officieel geopend.

Lees verder