Best Party Deal

Feestlocatie in Veenendaal

De Veenderhoeve introduceert een Best Party Deal met een unieke korting. Profiteer nu van een compleet verzorgde feestavond voor een aantrekkelijk prijs van €49,95 per persoon!

Perfect bereikbaar

Deze locatie is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar per auto en/of met het openbaar vervoer. Je hebt hier de beschikking over eigen parkeerplaatsen en de locatie ligt op slechts 150 meter van station Veenendaal-De Klomp. Ideaal voor als je gasten iets willen drinken! De Veenderhoeve biedt een prachtige ruimte ideaal voor jouw jubileum, feest of andere viering. Gegarandeerd dat jouw gasten bij binnenkomst onder de indruk zijn van. De historische elementen, grote ramen en authentieke details zorgen voor een prachtige lichtinval en een landelijke uitstraling. De ruime tuin biedt je de mogelijkheid om het feest ook buiten te laten plaatsvinden. Wij bieden alle faciliteiten om van jouw feest een succes te maken!

Inhoud feestarrangement:

-locatiehuur gehele dag;
-binnenlands drankenarrangement (onbeperkt);
-tafelgarnituur;
-koud- en warm bittergarnituur (4 p.p.);
-DJ met geluidsinstallatie;
-personeel;
-inrichting.

De totaalprijs is exclusief BTW en optionele extra’s. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan!

 

Vraag een offerte aan
Delen

Authentiek en landelijk
Ontdek De Veenderhoeve. De Gelderse hoeve dateert uit 1867 en is gelegen in het dorpje De Klomp. Een ingrijpende verbouwing toverde deze boerderij om tot een knusse en klassieke locatie met authentieke details. De landelijk gelegen hoeve vormt het perfecte decor voor jullie bruiloft.

De Veenderhoeve

  • Voor kleine en grote groepen 15 tot 200 personen

  • Goed bereikbaar Zowel met de auto als het OV

  • Centraal gelegen In het midden van het land

Gerelateerd nieuws
Open huis voor aanstaande bruidsparen

Op zaterdag 30 januari zijn aanstaande bruidsparen van harte welkom om trouwlocatie De Veenderhoeve te bezichtigen tijdens de online open dag. Meld je aan!

Lees verder
Het garantiefonds voor evenementen

Van bruiloft, jubileum tot een kleine receptie; jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk starten met de organisatie. Het garantiefonds geeft zekerheid!

Lees verder
Goed voorbereid de nieuwe fase in!

Trouwen, een jubileum of iets anders te vieren als van ouds maar dan wel op een veilige manier, het kán. Bekijk de 1,5 meter concepten en protocollen.

Lees verder
Trouwen in de 1,5 meter samenleving!

De invulling van de dag zal iets anders zijn dan we gewend zijn, maar met wat creativiteit kan je nog steeds een heel romantische bruiloft neerzetten!

Lees verder