De Veenderhoeve officieel geopend

VEENENDAAL – De landelijke evenementenlocatie De Veenderhoeve is na een aanzienlijke verbouwing officieel geopend. Bruidsparen in Midden-Nederland kunnen hier hun mooiste dag vieren, tevens is de locatie geschikt voor bedrijfsevenementen.

De Veenderhoeve onderging een complete restyling. Zo is het verlaagde plafond verwijderd, waardoor de ruimte ineens veel groter oogt en de originele houten gebinten meer tot hun recht komen. In het interieur zijn veel lichte kleuren en natuurlijke materialen zoals hout en riet gebruikt. Samen met de zandkleurige betonvloer geeft dat de hoeve een warme, Scandinavische uitstraling.

Verbeterde akoestiek
Ook op het gebied van duurzaamheid kreeg de Veenderhoeve een upgrade. De wanden zijn bijvoorbeeld geïsoleerd, wat zorgt voor extra comfort. Doordat de ruimte hoger is dan voorheen en er een state-of-the-art geluidssysteem is geplaatst, is bovendien de akoestiek van de hoeve verbeterd. 

Landelijke entree
Van buiten heeft De Veenderhoeve haar authentieke uitstraling behouden. Bezoekers komen aan op het hoeve-erf, dat door de bomen en planten een landelijk gevoel geeft. Ook karakteristieke elementen zoals de grote openslaande boerderijdeuren en ronde boogramen zijn bewaard gebleven. 

Ja-woord
De Veenderhoeve dateert uit 1867 en biedt plaats aan zo’n 250 gasten. De voormalige boerderij is een officiële trouwlocatie. Bruidsparen mogen er elkaar dus het ja-woord geven. Dat kan bij mooi weer ook in de grote tuin naast de hoeve, met een terras dat deels overkapt is met een stretchtent. 

Bedrijfsevenementen
De hoeve leent zich niet alleen voor huwelijken, maar ook voor jubilea of kleinschalige zakelijke bijeenkomsten. Denk hierbij aan een congres, netwerkbijeenkomst, workshop of productpresentatie. Pluspunt daarbij is de gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en het feit dat station Veenendaal-De Klomp op loopafstand gelegen is.

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden in De Veenderhoeve? Neem contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op
Delen
Authentiek en landelijk Authentiek en landelijk

Gelegen in het midden van Nederland en naast het treinstation is deze locatie vanuit het hele land goed te bereiken. Je vindt hier alle rust en privacy voor jouw evenement of bruiloft. De stijlvolle zalen en de riante tuin staan exclusief tot jouw beschikking.

Aanmelden voor de inspiratietour

De Veenderhoeve

  • Centraal gelegen In het midden van het land

  • Voor kleine en grote groepen Van 15 tot 200 personen

  • Goed bereikbaar Zowel met de auto als het OV