Garantiefonds: altijd een passende oplossing bij calamiteiten

Zorgeloos een evenement boeken met zekerheid bij onverwachte situaties? Het Next Venue Garantiefonds maakt het mogelijk. Dit speciale fonds biedt garanties bij het boeken van evenementen in welke vorm dan ook. Van grote congressen en beurzen, tot kleine zakelijke bijeenkomsten en zelfs bruiloften. Wie een locatie van Next Venue boekt, maakt gebruik van het garantiefonds en onderstaande drie zekerheden die het fonds biedt.

  1. Dekking bij bijzondere ongevallen:Geeft recht op een verplaatsing van het evenement in geval van overlijden of blijvende invaliditeit van de organisator (hoofdboeker, directeur/directrice, bruidspaar).

  2. Dekking bij extreme weersinvloeden:Geeft recht op een verplaatsing van het evenement wanneer door extreme weersomstandigheden het evenement niet door kan gaan.

  3. Dekking bij een pandemie:Bij ons krijg je de garantie dat je je evenement mag verplaatsen indien je vanwege een pandemie niet meer bij elkaar kan komen.

De kosten?
Die zijn transparant: Wij rekenen 5% over de offertewaarde.

En goed om te weten:

  • De dekkingsmaatregel kan eenmalig worden ingelost.
  • Het bepalen van een nieuwe datum gaat in overleg, binnen 6 maanden na oorspronkelijke uitvoerdatum. Ook heb je de mogelijkheid om je evenement te verplaatsen naar 1 van de 15 andere Next Venue-locaties.
  • Wat betreft het risico van weersinvloeden en pandemie houden we de richtlijnen van de overheid aan.

Deze voorwaarden zijn geldig voor alle boekingen die gedaan zijn vanaf 1 april 2023. Heb je voor deze tijd een boeking gedaan? Bekijk hier de voorwaarden die voor jou gelden.

Direct contact voor vrijblijvend advies?
info@nextvenue.nl 
088 000 15 21

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan Neem contact op
Delen

Authentiek en landelijk
Ontdek De Veenderhoeve. De Gelderse hoeve dateert uit 1867 en is gelegen in het dorpje De Klomp. Een ingrijpende verbouwing toverde deze boerderij om tot een knusse en klassieke locatie met authentieke details. De landelijk gelegen hoeve vormt het perfecte decor voor jullie bruiloft.

De Veenderhoeve

  • Voor kleine en grote groepen 15 tot 200 personen

  • Goed bereikbaar Zowel met de auto als het OV

  • Centraal gelegen In het midden van het land

Gerelateerd nieuws
Open huis voor aanstaande bruidsparen

Op zondag 26 mei 2024 zijn aanstaande bruidsparen van harte welkom om trouwlocatie De Veenderhoeve in Veenendaal-De Klomp te bezichtigen tijdens de open dag. Meld je aan!

Lees verder
Dit zijn de mooiste landelijke trouwlocaties in Midden-Nederland

Zijn jullie graag buiten en houden jullie van de natuur? Dan is een landelijke trouwlocatie een aanrader.

Lees verder
Goed voorbereid de nieuwe ‘oude’ fase in

Trouwen, een jubileum of iets anders te vieren als van ouds maar dan wel op een veilige manier, het kán.

Lees verder
Altijd duurzaam eten op jouw event

Wil je een verantwoord en duurzaam evenement organiseren? Vergeet dan de catering niet. Als je kiest voor producten uit de korte voedselketen, leggen jouw lunch, diner, hapjes en drankjes veel minder kilometers af. Next Venue maakt het je gemakkelijk om een event met een lagere ‘foodprint’ te organiseren.

Lees verder