Open Top Trouwlocatie Route

Toptrouwlocaties organiseert de populaire Open Toptrouwlocatie Route. Tijdens de nationale open dag opent De Veenderhoeve samen met  210 andere trouw- en/of feestlocaties in Nederland hun deuren. 

De zoektocht naar een trouwlocatie is één van de belangrijkste punten in de aanloop naar jullie trouwdag. Het is immers voor velen de dag van hun leven en de locatie is daarin allesbepalend. Dus zijn jullie nog op zoek naar een unieke trouwlocatie voor een onvergetelijke bruiloft? Kom dan op zondag 30 juni naar de open dag en laat je inspireren. Al onze locaties zijn geschikt voor een complete huwelijksdag; van ceremonie, receptie, gezellig diner tot een spetterende feestavond!

Graag ontvangen wij jullie met een drankje voor een rondleiding en geven wij jullie graag meer informatie. Kom langs en neem een kijkje bij deze prachtige locatie! Vooraf aanmelden is niet nodig. Zijn jullie van plan om meerdere locaties te bezichtigen en maak jij gebruik van de Open Toptrouwlocatie Routeplanner? Meld je dan aan op de website van Toptrouwlocaties.nl en plan jouw eigen route!

Wannneer: zondag 30 juni 2019
Adres: Stationsweg 5
Tijden: 11:00 - 16:00 uur

 

Ik kom kijken

Plan een bezichtiging

Kunnen jullie er tijdens de open dag niet bij zijn? Je bent ook op andere dagen van harte welkom om De Veenderhoeve van binnen te bewonderen. 

Neem contact op
Delen

Authentiek en landelijk

Ontdek De Veenderhoeve. De Gelderse hoeve dateert uit 1867 en is gelegen in het dorpje De Klomp. Een ingrijpende verbouwing toverde deze boerderij om tot een knusse en klassieke locatie met authentieke details. De landelijk gelegen hoeve vormt het perfecte decor voor jullie bruiloft.

De Veenderhoeve

  • Voor kleine en grote groepen 15 tot 200 personen

  • Unieke locatie Prachtig interieur met riante tuin

  • Goed bereikbaar Zowel met de auto als het OV

  • Centraal gelegen In het midden van het land

Gerelateerd nieuws
Inspiratietour 2019

Ben je op zoek naar eventlocaties voor je volgende bijeenkomst? Ontdek het tijdens de inspiratietour langs de meest spraakmakende locaties van Gelderland!

Lees verder
De Veenderhoeve officieel geopend

De landelijke evenementenlocatie De Veenderhoeve is na een aanzienlijke verbouwing officieel geopend.

Lees verder
Kom naar de officiƫle opening!

Op 16 mei is het zover: dan opent De Veenderhoeve opnieuw haar deuren. Laat je verrassen door het nieuwe en frisse interieur van De Veenderhoeve.

Lees verder
De kracht van klein

Maak jouw bijeenkomst exclusief en laat gasten zich speciaal voelen, de kracht van een persoonlijke bijeenkomst.

Lees verder