Ga voor een romantische buitenbruiloft in de natuur

Dromen jullie ervan om te trouwen midden in de natuur? Bij De Veenderhoeve zijn alle ingrediënten aanwezig voor een heerlijke buitenbruiloft. Geniet midden in een groene omgeving samen met jullie gasten van de mooiste dag van jullie leven.

De historische boerderij vormt met haar authentieke details en landelijke omgeving een sfeervol decor voor jullie grote dag. De Veenderhoeve is een zeer geschikte locatie voor een intieme buitenbruiloft. Door alle rust en ruimte rondom de hoeve kunnen jullie de hele dag doorbrengen op deze officiële trouwlocatie. Voor elk moment van de dag is er een unieke plek; geef elkaar het ja-woord in de romantisch gedecoreerde tuin, waarna jullie een toast uitbrengen op het terras.

Slecht weer scenario
Natuurlijk hoopt iedereen op prachtig weer, maar helaas pakt dat niet altijd zo uit. Mocht het weer tegenvallen, dan willen jullie vanzelfsprekend nog steeds een geweldige bruiloft vieren. Zorg daarom voor een goed back-up plan. De Veenderhoeve biedt in dat geval genoeg opties aan om de dag binnen te vieren. De lichte, grote zaal leent zich perfect voor de ceremonie, waarna ’s avonds de voetjes van de vloer kunnen in de compleet ingerichte feestzaal.

Decoratie
Aankleding op de locatie maakt jullie buitenbruiloft helemaal af. Laat de creativiteit de vrije loop en kies voor een thema. Ga bijvoorbeeld voor een boho thema met veel bloemen en natuurlijke materialen. Het is ook tof om subtiele verlichting op te hangen. Als in de avond tijdens jullie trouwfeest de zon onder gaat en de lichtjes aan worden gezet geeft dit een gaaf effect én romantiek gegarandeerd.

Dineren in stijl
De buitenbruiloft helemaal afmaken in stijl? Ga dan voor een gezellige barbecue. Op deze manier kan iedereen in alle rust genieten van een ongedwongen diner en het maakt de dag helemaal compleet. Willen jullie liever iets anders zoals een uitgeserveerd diner of een sharing diner? Dat is natuurlijk ook mogelijk, wij denken graag met jullie mee over de invulling.

Zijn jullie enthousiast geworden en kunnen jullie niet wachten om op de grote dag met jullie vrienden en familie te genieten van alles wat de hoeve te bieden heeft? Neem contact op of meld je aan voor de eerstvolgende open dag!

 

Neem contact op Bezoek de open dag
Intieme buitenbruiloft in De Veenderhoeve.
Intieme buitenbruiloft in De Veenderhoeve.
Intieme buitenbruiloft in De Veenderhoeve.
Intieme buitenbruiloft in De Veenderhoeve.

Plan een bezichtiging

Kunnen jullie er tijdens de open dag niet bij zijn? Je bent ook op andere dagen van harte welkom om De Veenderhoeve van binnen te bewonderen. 

Neem contact op
Delen

Authentiek en landelijk

Ontdek De Veenderhoeve. De Gelderse hoeve dateert uit 1867 en is gelegen in het dorpje De Klomp. Een ingrijpende verbouwing toverde deze boerderij om tot een knusse en klassieke locatie met authentieke details. De landelijk gelegen hoeve vormt het perfecte decor voor jullie bruiloft.

De Veenderhoeve

  • Voor kleine en grote groepen 15 tot 200 personen

  • Unieke locatie Prachtig interieur met riante tuin

  • Goed bereikbaar Zowel met de auto als het OV

  • Centraal gelegen In het midden van het land

Gerelateerd nieuws
Open huis voor aanstaande bruidsparen

Op zondag 25 oktober heten wij aanstaande bruidsparen van harte welkom om trouwlocatie De Veenderhoeve te bezichtigen tijdens de open dag. Meld je aan!

Lees verder
Organiseer nu je eindejaarsreceptie

Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dit is hét moment om jouw eindejaarsevenement te organiseren.

Lees verder
Trouwen in de 1,5 meter samenleving doe je zo!

Wat heerlijk, er mag weer getrouwd worden! Met wat creativiteit kan je toch nog een intieme bruiloft neerzetten!

Lees verder
Het garantiefonds voor evenementen

Van bruiloft, tot een jubileum of kleine receptie; jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk starten met de organisatie. Het garantiefonds geeft zekerheid!

Lees verder