Vergaderen in rust? Organiseer een heisessie!

Heisessies zijn hip! Hup, het kantoor uit en ontspannen vergaderen in een nieuwe, ongedwongen omgeving. Trek minimaal één keer per jaar heerlijk de natuur in en doorbreek de dagelijkse sleur!

De heisessie
Een heisessie is een vergadering en/of bijeenkomst in een andere, prikkelarme, omgeving.  Ondanks dat het woord hei anders doet vermoeden, hoeft een heisessie absoluut niet plaats te vinden op de hei. Een neutrale plek buiten de reguliere kantoormuren met weinig afleiding voldoet al.

Nieuwe frisse ideeën
De invloed van de omgeving is groots op je medewerkers, door ze een andere plek te bieden zullen er een hoop nieuwe, frisse ideeën ontstaan! Daarnaast biedt de heidag een perfecte kans om de banden binnen het team te versterken. Doordat onderwerpen buiten de bestaande (kantoor)kaders worden besproken, komen teamleden anders tot hun recht en kom je met elkaar tot andere inzichten. Door je team mee te nemen naar een nieuwe omgeving creëer je ruimte om tot vernieuwende oplossingen te komen voor complexe vraagstukken. Je doorbreekt de dagelijkse sleur en bestaande obstakels blijken makkelijk oplosbaar.

 

Wij helpen mee
Klinkt het organiseren van een heidag als een hele onderneming? Dat valt reuze mee! Zo hoeft een heisessie geen heel weekend te duren. Natuurlijk is een lange heidag opgedeeld in sessies leuk, maar een halve dag kan ook al veel nieuwe inzichten meebrengen. Onze locatie De Veenderhoeve ligt midden in de natuur; een groene omgeving met het gemak van alle faciliteiten zoals catering en hoogwaardige techniek om jouw heisessie comfortabel te laten verlopen. Daarnaast denken onze adviseurs graag met je mee!

Wil je een heisessie organiseren bij De Veenderhoeve? Neem contact op en bekijk de mogelijkheden.

 

Ontdek alle mogelijkheden Ontvang een offerte op maat
Delen

Authentiek en landelijk
Ontdek De Veenderhoeve. De Gelderse hoeve dateert uit 1867 en is gelegen in het dorpje De Klomp. Een ingrijpende verbouwing toverde deze boerderij om tot een knusse en klassieke locatie met authentieke details. De landelijk gelegen hoeve vormt het perfecte decor voor jullie bruiloft.

De Veenderhoeve

  • Voor kleine en grote groepen 15 tot 200 personen

  • Goed bereikbaar Zowel met de auto als het OV

  • Centraal gelegen In het midden van het land

Gerelateerd nieuws
Open huis voor aanstaande bruidsparen

Op zondag 18 april zijn aanstaande bruidsparen van harte welkom om trouwlocatie De Veenderhoeve te bezichtigen tijdens de open dag. Meld je vooraf aan en kom langs!

Lees verder
Het garantiefonds voor evenementen

Van bruiloft, jubileum tot een kleine receptie; jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk starten met de organisatie. Het garantiefonds geeft zekerheid!

Lees verder
Goed voorbereid de nieuwe fase in!

Trouwen, een jubileum of iets anders te vieren als van ouds maar dan wel op een veilige manier, het kán. Bekijk de 1,5 meter concepten en protocollen.

Lees verder
Trouwen in de 1,5 meter samenleving!

De invulling van de dag zal iets anders zijn dan we gewend zijn, maar met wat creativiteit kan je nog steeds een heel romantische bruiloft neerzetten!

Lees verder