Vergaderen in rust? Organiseer een heisessie!

Heisessies zijn hip! Hup, het kantoor uit en ontspannen vergaderen in een nieuwe, ongedwongen omgeving. Trek minimaal een keer per jaar heerlijk de natuur in en doorbreek de dagelijkse sleur!

De heisessie
Een heisessie is een vergadering en/of bijeenkomst in een andere, prikkelarme, omgeving.  Ondanks dat het woord hei anders doet vermoeden, hoeft een heisessie absoluut niet plaats te vinden op de hei. Een neutrale plek buiten de reguliere kantoormuren met weinig afleiding voldoet al.

Nieuwe frisse ideeën
De invloed van de omgeving is groots op je medewerkers, door ze een andere plek te bieden zullen er een hoop nieuwe, frisse ideeën ontstaan! Daarnaast biedt de heidag een perfecte kans om de banden binnen het team te versterken. Doordat onderwerpen buiten de bestaande (kantoor)kaders worden besproken, komen teamleden anders tot hun recht en kom je met elkaar tot andere inzichten. Door je team mee te nemen naar een nieuwe omgeving creëer je ruimte om tot vernieuwende oplossingen te komen voor complexe vraagstukken. Je doorbreekt de dagelijkse sleur en bestaande obstakels blijken makkelijk oplosbaar.

 

Wij helpen mee
Klinkt het organiseren van een heidag als een hele onderneming? Dat valt reuze mee! Zo hoeft een heisessie geen heel weekend of dag te duren. Natuurlijk is een lange heidag opgedeeld in sessies leuk, maar een halve dag kan ook al veel nieuwe inzichten meebrengen. Onze locatie de Veenderhoeve ligt midden in de natuur; een groene omgeving met het gemak van alle faciliteiten zoals catering en hoogwaardige techniek om jouw heisessie comfortabel te laten verlopen. Daarnaast denken onze adviseurs graag met je mee!

Wil je een heisessie organiseren bij de Veenderhoeve?

Neem contact met op op bekijk de mogelijkheden. Ontdek de last minute deal; boek jouw evenement voor 30 april en profiteer in héél 2020!

 

Ontdek alle mogelijkheden Bekijk de last minute deal
Delen

Authentiek en landelijk
Ontdek De Veenderhoeve. De Gelderse hoeve dateert uit 1867 en is gelegen in het dorpje De Klomp. Een ingrijpende verbouwing toverde deze boerderij om tot een knusse en klassieke locatie met authentieke details. De landelijk gelegen hoeve vormt het perfecte decor voor jullie bruiloft.

De Veenderhoeve

  • Voor kleine en grote groepen 15 tot 200 personen

  • Goed bereikbaar Zowel met de auto als het OV

  • Centraal gelegen In het midden van het land

Gerelateerd nieuws
Boek nu jouw evenement voor 2020 met 50% korting én extra garanties!

T/m 6 april: soepele boekingsvoorwaarden!

Lees verder
Open huis voor bruidsparen

Op zondag 28 juni heten wij aanstaande bruidsparen van harte welkom om trouwlocatie De Veenderhoeve te bezichtigen tijdens het open huis. Meld je aan en kom langs!

Lees verder
De kracht van klein

Maak jouw bijeenkomst exclusief en laat gasten zich speciaal voelen, de kracht van een persoonlijke bijeenkomst.

Lees verder
Maak jullie bohemian bruiloft onvergetelijk!

Bloemenkronen, dromenvangers en een zwierige trouwjurk; dé ingrediënten voor een bohemian bruiloft. Bekijk een aantal toffe inspiratietips!

Lees verder