Regen op je bruiloft? Geen probleem!

Oh nee, de voorspelling zijn slecht! 'Wat als het regent op onze bruiloft?' Het is een voor de hand liggende zorg tijdens het plannen van jullie droombruiloft. De meeste bruidsparen gaan het liefst voor een zonnige dag als ze aan hun bruiloft denken. Nou oké, misschien duiken er hier en daar een paar wolken op, maar een blauwe lucht is vaak een must voor een geslaagde dag.

Wat als de gevreesde donkere wolken tijdens jouw trouwdag opduiken? Het weer heb je helaas geen invloed op. Dus, crisis als de weergoden slecht gezind zijn! Of niet? Wij geven je 4 redenen waarom wij denken dat regen niet erg hoeft te zijn voor jouw grote dag.

1. Italiaans bijgeloof
Elk nadeel heeft zijn voordeel! Regen op je bruiloft brengt geluk, volgens de Italianen. De Italianen zijn dol op het gezegde ‘Sposa Bagnata, Sposa Fortunata’ wat betekent: ‘natte bruid, gelukkige bruid’. Daarnaast zegt het hindoeïsme ook; hoe meer regen op je trouwdag, hoe gelukkiger het huwelijk. 

2. Unieke bruiloft
Hebben jullie je bruiloft buiten gepland? Het is belangrijk om je dan goed voor te bereiden en in te spelen op eventuele regen. En dat biedt mogelijkheden en kansen! Hoe gaaf is een thema met paraplu’s in felle kleuren of met wit kant die bij je bruidsjurk past? Of zet een photobooth klaar met regenlaarzen en -jassen voor unieke foto’s van je gasten! 

3. Prachtige foto's
Heb je ooit een trouwalbum gezien met foto’s in de regen? Nee dat zie je niet vaak. Terwijl dit een prachtige setting vormt voor ontzettend mooie plaatjes! Het heeft de potentie om geweldige portretten te creëren. Regen straalt liefde en romantiek uit. Prachtige silhouetten, grijstinten en rustieke achtergronden, misschien zelfs een regenboog? 

4. Bruidspaar is leidend
Wees blij met regen, want het brengt vreugde. Onthoud: alleen jullie kunnen jullie trouwdag verpesten en niet iemand anders. De houding van de bruid en de bruidegom is leidend. De negativiteit door het weer slaat direct om zodra ze jullie zien! Schop je hakken uit en ontspan in de stortvloed en je gasten onthouden dat ze op het feest van je leven zijn.

Zie je nou wel. Er zijn écht redenen waarom je regen op je bruiloft zou willen. Dus mocht het regenen op je trouwdag, bekijk het dan van de zonnige kant! Meer weten over de mogelijkheden om te trouwen in De Veenderhoeve? Neem contact op!

 

Ontdek alle mogelijkheden Neem contact op
Delen

Authentiek en landelijk
Ontdek De Veenderhoeve. De Gelderse hoeve dateert uit 1867 en is gelegen in het dorpje De Klomp. Een ingrijpende verbouwing toverde deze boerderij om tot een knusse en klassieke locatie met authentieke details. De landelijk gelegen hoeve vormt het perfecte decor voor jullie bruiloft.

De Veenderhoeve

  • Voor kleine en grote groepen 15 tot 200 personen

  • Goed bereikbaar Zowel met de auto als het OV

  • Centraal gelegen In het midden van het land

Gerelateerd nieuws
Open huis voor aanstaande bruidsparen

Op zondag 18 april zijn aanstaande bruidsparen van harte welkom om trouwlocatie De Veenderhoeve te bezichtigen tijdens de open dag. Meld je vooraf aan en kom langs!

Lees verder
Het garantiefonds voor evenementen

Van bruiloft, jubileum tot een kleine receptie; jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk starten met de organisatie. Het garantiefonds geeft zekerheid!

Lees verder
Goed voorbereid de nieuwe fase in!

Trouwen, een jubileum of iets anders te vieren als van ouds maar dan wel op een veilige manier, het kán. Bekijk de 1,5 meter concepten en protocollen.

Lees verder
Trouwen in de 1,5 meter samenleving!

De invulling van de dag zal iets anders zijn dan we gewend zijn, maar met wat creativiteit kan je nog steeds een heel romantische bruiloft neerzetten!

Lees verder