De Veenderhoeve wordt verbouwd!

De Veenderhoeve wordt volledig gerestyled. Eind april wordt de locatie heropend.
Benieuwd naar het resultaat? Blijf op de hoogte via de website en/of social media.

Heb je trouwplannen? De -tijdelijke- website van De Veenderhoeve is gewoon te raadplegen. Ook staan onze accountmanagers uiteraard voor je klaar. 

 

De Veenderhoeve

Best Wedding Deal

Een complete huwelijksdag voor slechts €6.250!

Jullie gasten worden hartelijk ontvangen, waarna de huwelijksceremonie van start gaat. In de trouwzaal verzorgen wij een trouwopstelling op basis van jullie wensen. Na de trouwceremonie is er gelegenheid om de eerste felicitaties in ontvangst te nemen. Wij serveren jullie bruidstaart, met daarbij een feestelijk glas Prosecco.

Aansluitend verzorgen wij een optionele borrel en is er tijd voor de fotoreportage. Vervolgens nodigen wij jullie uit voor een overheerlijk dinerbuffet. Onze chef-kok doet graag enkele suggesties! Een uitgeserveerd diner behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Na het diner zal de feestavond van start gaan. Jullie gasten kunnen onbeperkt dranken verkrijgen bij onze barpunten. Op de tafels plaatsen wij nootjes en zoute koekjes, daarbij serveren wij een koud en warm bittergarnituur bestaande uit 4 hapjes per persoon.

Inhoud Best Wedding Deal
- Op basis van 30 daggasten & 100 avondgasten
- Locatiehuur gehele dag
- Personeel
- Ceremonie opstelling
- Prosecco en bruidstaartservice
- Dinerbuffet
- Drankenarrangement tijdens diner
- Onbeperkt dranken tijdens feestavond
- Tafelgarnituur feestavond
- Hapjes feestavond (4 p.p.)

De totaalprijs is inclusief bediening, locatiekosten, inrichting en BTW. Exclusief de gemeentelijke leges voor de huwelijksvoltrekking en optionele extra’s. Vraag naar de voorwaarden.

Interesse?
Wij bespreken graag jullie wensen voor een onvergetelijke huwelijksdag!

Neem contact op
Delen

Authentiek en landelijk
Ontdek De Veenderhoeve. De Gelderse hoeve dateert uit 1867 en is gelegen in het dorpje De Klomp. Een ingrijpende verbouwing toverde deze boerderij om tot een knusse en klassieke locatie met authentieke details. De landelijk gelegen hoeve vormt het perfecte decor voor jullie bruiloft.

De Veenderhoeve

  • Centraal gelegen In het midden van het land

  • Voor kleine en grote groepen 50 tot 250 personen

  • Goed bereikbaar Zowel met de auto als het OV