Best Wedding Deal

Bruiloft in Veenendaal

Vier jullie complete bruiloft op één locatie en dat voor een scherpe prijs vanaf €6.250.  Jullie gasten worden hartelijk ontvangen, waarna de huwelijksceremonie officieel van start gaat. In de trouwzaal verzorgen wij een trouwopstelling op basis van jullie wensen en dat op een schitterende trouwlocatie. Na de trouwceremonie is er gelegenheid om de eerste felicitaties in ontvangst te nemen. 

Complete bruiloft op één locatie

Ondertussen serveren wij een heerlijke bruidstaart, met daarbij een feestelijk glas Prosecco! En aansluitend verzorgen wij een optionele borrel en is er natuurlijk tijd voor de fotoreportage. Vervolgens nodigen wij jullie uit voor een overheerlijk dinerbuffet. Onze chef-kok doet graag enkele suggesties! Een uitgeserveerd diner behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Na het diner zal een spetterend trouwfeest van start gaan. Jullie gasten kunnen onbeperkt dranken verkrijgen bij onze barpunten. Op de tafels plaatsen wij nootjes en zoute koekjes en serveren wij een koud en warm bittergarnituur bestaande uit 4 hapjes per persoon.

Inhoud Best Wedding Deal:

- Op basis van 30 daggasten & 100 avondgasten
- Locatiehuur gehele dag
- Personeel
- Ceremonie opstelling
- Prosecco en bruidstaartservice
- Dinerbuffet
- Drankenarrangement tijdens diner
- Onbeperkt dranken tijdens feestavond
- Tafelgarnituur feestavond
- Hapjes feestavond (4 p.p.)

De totaalprijs is exclusief de gemeentelijke leges voor de huwelijksvoltrekking en optionele extra’s. Vraag naar de voorwaarden.

 

Vraag een offerte aan
Delen

Authentiek en landelijk
Ontdek De Veenderhoeve. De Gelderse hoeve dateert uit 1867 en is gelegen in het dorpje De Klomp. Een ingrijpende verbouwing toverde deze boerderij om tot een knusse en klassieke locatie met authentieke details. De landelijk gelegen hoeve vormt het perfecte decor voor jullie bruiloft.

Vraag informatie aan

De Veenderhoeve

  • Centraal gelegen In het midden van het land

  • Voor kleine en grote groepen 50 tot 250 personen

  • Goed bereikbaar Zowel met de auto als het OV