Best Business Deal

Vergaderarrangement op unieke locatie

De Veenderhoeve introduceert een speciale Best Business Deal met unieke korting. Profiteer nu van een compleet congres voor een aantrekkelijke prijs van slechts €53,50 per persoon! Ontdek de locatie en het arrangement.

Uitstekend bereikbaar
Deze locatie is uitstekend bereikbaar per auto en/of met het openbaar vervoer. Je hebt hier de beschikking over eigen parkeerplaatsen en de locatie ligt op slechts 150 meter van station Veenendaal-De Klomp. Ideaal voor je gasten! De Veenderhoeve biedt je een inspirerend decor, gegarandeerd dat jouw zakelijke bijeenkomst een succes wordt. De historische elementen, grote ramen en authentieke details zorgen voor een prachtige lichtinval en een landelijke uitstraling. Hier vind je alle faciliteiten voor een top bijeenkomst.

Inhoud arrangement:
- Locatiehuur gehele dag
- State-of-the-art techniek
- Koffie en thee met een zoete lekkernij bij ontvangst
- Koffie, thee en ijswater tijdens pauzemomenten
- Uitgebreid lunchbuffet met soep, luxe belegde broodjes, melk en Jus d’Orange
- Binnenlands drankenarrangement tijdens de borrel (2 p.p.)
- Tafelgarnituur
- Koud- en warm bittergarnituur (2 p.p.)
- Getraind horecapersoneel
- Inrichting

De totaalprijs is exclusief BTW en optionele extra’s. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan!

 

Neem contact op
Delen

Authentiek en landelijk
Ontdek De Veenderhoeve. De Gelderse hoeve dateert uit 1867 en is gelegen in het dorpje De Klomp. Een ingrijpende verbouwing toverde deze boerderij om tot een knusse en klassieke locatie met authentieke details. De landelijk gelegen hoeve vormt het perfecte decor voor jullie bruiloft.

De Veenderhoeve

  • Voor kleine en grote groepen 15 tot 200 personen

  • Goed bereikbaar Zowel met de auto als het OV

  • Centraal gelegen In het midden van het land

Gerelateerd nieuws
Open huis voor aanstaande bruidsparen

Op zaterdag 29 januari 2022 zijn aanstaande bruidsparen van harte welkom om trouwlocatie De Veenderhoeve in Veenendaal-De Klomp te bezichtigen tijdens de open dag. Meld je aan!

Lees verder
Het garantiefonds voor evenementen

Van bruiloft, jubileum tot een kleine receptie; jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk starten met de organisatie. Het garantiefonds geeft zekerheid!

Lees verder
Goed voorbereid de nieuwe ‘oude’ fase in

Trouwen, een jubileum of iets anders te vieren als van ouds maar dan wel op een veilige manier, het kán.

Lees verder
Organiseer nu je eindejaarsreceptie

Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dit is hét moment om jouw eindejaarsevenement te organiseren.

Lees verder