Best Business Deal

Een compleet congres voor slechts €53,50 per persoon!

De Veenderhoeve introduceert een speciale Best Business Deal met unieke korting. Profiteer nu van een compleet congres voor een aantrekkelijke prijs! Ontdek de locatie en het arrangement.

Deze locatie is uitstekend bereikbaar per auto en/of met het openbaar vervoer. Je hebt hier de beschikking over eigen parkeerplaatsen en de locatie ligt op slechts 150 meter van station Veenendaal-De Klomp. Ideaal voor je gasten! De Veenderhoeve biedt je een inspirerend decor, gegarandeerd dat jouw zakelijke bijeenkomst een succes wordt. De historische elementen, grote ramen en authentieke details zorgen voor een prachtige lichtinval en een landelijke uitstraling. Hier vind je alle faciliteiten voor een top bijeenkomst.

Inhoud arrangement:
-locatiehuur gehele dag
-audiovisuele middelen
-koffie of thee met een zoete lekkernij bij ontvangst
-koffie, thee en ijswater tijdens pauzemomenten
-lunchbuffet met soep, luxe belegde broodjes, melk en Jus d’Orange
-binnenlands drankenarrangement tijdens de borrel (2 p.p.)
-tafelgarnituur
-koud- en warm bittergarnituur (2 p.p.)
-personeel
-inrichting

De totaalprijs is exclusief BTW en optionele extra’s. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan!

 

Neem contact op
Delen

Authentiek en landelijk
Ontdek De Veenderhoeve. De Gelderse hoeve dateert uit 1867 en is gelegen in het dorpje De Klomp. Een ingrijpende verbouwing toverde deze boerderij om tot een knusse en klassieke locatie met authentieke details. De landelijk gelegen hoeve vormt het perfecte decor voor jullie bruiloft.

De Veenderhoeve

  • Voor kleine en grote groepen 15 tot 200 personen

  • Goed bereikbaar Zowel met de auto als het OV

  • Centraal gelegen In het midden van het land

Gerelateerd nieuws
Open Toptrouwlocatie Route

Zondag 24 november heten wij aanstaande bruidsparen van harte welkom om trouwlocatie De Veenderhoeve te bezichtigen.

Lees verder
Ga voor een romantische buitenbruiloft in de natuur

Dromen jullie ervan om te trouwen midden in de natuur? Bij de Veenderhoeve zijn alle ingrediënten aanwezig voor een intieme buitenbruiloft.

Lees verder
Organiseer nu je eindejaarsreceptie

Last minute deal! Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dit is hét moment om jouw eindejaarsevenement te organiseren. Boek voor 21 november en profiteer van 50% korting op de locatiehuur.

Lees verder
Inspiratietour 2019

Ben je op zoek naar eventlocaties voor je volgende bijeenkomst? Ontdek het tijdens de inspiratietour langs de meest spraakmakende locaties van Gelderland!

Lees verder

Samen de beste keuze maken voor jouw bedrijfsevenement?