Volledig ontzorgd

De Veenderhoeve is een sfeervolle en inspirerende locatie voor een bruiloft, jubileum, vergadering of een zakelijk evenement. Of je nu komt met 50 of 250 personen, De Veenderhoeve beschikt over de locatie, catering en faciliteiten die passen bij jouw bruiloft of evenement.

Opstellingen en ruimtes

De Veenderhoeve bestaat uit één grote zaal en biedt ook de mogelijkheid om met je gezelschap naar buiten te gaan! Deze locatie heeft een grote eigen tuin en beschikt over een ruime stretchtent met verhard terras. Hier vind je bij mooi weer alle rust om even te ontspannen en bij te praten met je gasten. De tent staat er van april tot en met oktober en dient als verlengstuk van de binnenruimte. De grote ramen en de authentieke details die overbleven, zorgen voor veel lichtinval en een prachtige uitstraling. De locatie biedt ruimte aan maximaal 250 personen, waarbij het mogelijk is om verschillende opstellingen te creëren.

Catering


Creatieve én duurzame catering; dat is de specialiteit van De Veenderhoeve. Culinair ontbreekt het jouw gasten aan niets. Ons foodteam zorgt uiteraard goed voor jouw gasten met (h)eerlijke en duurzame gerechten. De Veenderhoeve beschikt over eigen cateringvoorzieningen, dus gerechten worden ter plekke vers bereid. Excellente koffie, uitstekende wijnen, de lekkerste hapjes en hoogstaande dinermogelijkheden; wij garanderen een foodbeleving op niveau.

State-of-the-art faciliteiten


De Veenderhoeve is voorzien van alle faciliteiten die jij nodig hebt voor jouw bruiloft, jubileum of zakelijk evenement. De locatie is voorzien alle benodigde faciliteiten, zoals bijvoorbeeld een bearmer voor presentaties, flip-overs en een goede geluidsinstallatie. De temperatuur in de hoeve is zelf te regelen dus het binnenklimaat is altijd aangenaam. 

Goed bereikbaar

De Veenderhoeve ligt op 150 meter afstand van trein- en busstation Veenendaal-De Klomp. Ideaal voor bezoekers die reizen met het openbaar vervoer! Door de gunstige ligging in het midden van het land is de locatie ook met de auto goed te bereiken, op slechts 5 minuten van de snelweg. De locatie beschikt over eigen parkeerplaatsen.

Entertainment


Wil jij extra invulling geven aan jouw vergadering, workshop, bruiloft of netwerkevenement? Kies voor bijpassend entertainment of een workshop! Kies bijvoorbeeld voor een wijnproeverij of regel live muziek. Alles is mogelijk! Neem contact met op met één van onze specialisten en ontdek het ruime aanbod. Laat je inspireren door de mogelijkheden!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!