Volledig ontzorgd

De Veenderhoeve is een sfeervolle en inspirerende locatie voor een bruiloft, jubileum, vergadering of een zakelijk evenement. Of je nu komt met 50 of 250 personen, De Veenderhoeve beschikt over de locatie, catering en faciliteiten die passen bij jouw bruiloft of evenement.

Creatieve catering


Creatieve én duurzame catering; dat is de specialiteit van De Veenderhoeve. Culinair ontbreekt het jouw gasten aan niets. Ons foodteam zorgt uiteraard goed voor jouw gasten met (h)eerlijke en duurzame gerechten. De Veenderhoeve beschikt over eigen cateringvoorzieningen, dus gerechten worden ter plekke vers bereidt. Excellente koffie, uitstekende wijnen, de lekkerste hapjes en hoogstaande dinermogelijkheden; wij garanderen een foodbeleving op niveau.

Opstellingen en ruimtes

De Veenderhoeve bestaat uit één grote zaal en biedt ook de mogelijkheid om met je gezelschap naar buiten te gaan. De grote ramen en de authentieke details die overbleven, zorgen voor veel lichtinval en een prachtige uitstraling. De zaal biedt ruimte aan maximaal 250 personen, waarbij het mogelijk is om iedere gewenste opstelling te creëren. De zaal is ook op te delen in meerdere kleine ruimtes.

State-of-the-art faciliteiten


De Veenderhoeve is voorzien van alle faciliteiten die jij nodig hebt voor jouw bruiloft, jubileum of zakelijk evenement. De locatie is voorzien alle benodigde faciliteiten, zoals bijvoorbeeld beamers en beeldschermen voor presentaties, flip-overs en een goede geluidsinstallatie. De temperatuur in de hoeve is zelf te regelen dus het binnenklimaat is altijd aangenaam. 

Goed bereikbaar

De Veenderhoeve ligt op 150 meter afstand van trein- en busstation Veenendaal-De Klomp. Ideaal voor bezoekers die reizen met het openbaar vervoer! Door de gunstige ligging in het midden van het land is de locatie ook met de auto goed te bereiken, op slechts 5 minuten van de snelweg. De locatie beschikt over eigen parkeerplaatsen.

Entertainment


Wil jij extra invulling geven aan jouw vergadering, workshop, bruiloft of netwerkevenement? Kies voor bijpassend entertainment of een workshop! Kies bijvoorbeeld voor een wijnproeverij of regel live muziek. Alles is mogelijk! Neem contact met op met één van onze specialisten en ontdek het ruime aanbod. Laat je inspireren door de mogelijkheden!