Diner, bijeenkomst of feest

 

Zijn jullie bijna 25 jaar getrouwd of is je werknemer 20 jaar in dienst? Vier het jubileum bij De Veenderhoeve! Met haar authentieke details, een landelijke uitstraling en een moderne inrichting is deze locatie het perfecte decor voor jullie feest. Centraal in het land en makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Stel jouw offerte samen

Geschikt tot 250 personen

De boerderij werd jaren geleden opgeknapt tot sfeervolle evenementenlocatie en is in 2019 voorzien van een compleet nieuw en eigentijds interieur. De grote zaal van De Veenderhoeve is geschikt voor een spetterend feest of een sfeervolle bijeenkomst. In de grote tuin is ruimte genoeg voor een ontspannen borrel in de buitenlucht. De muziek klinkt en de bediening loopt rond met de lekkerste hapjes en drankjes. Dit wordt een overgetelijke avond!

Goed bereikbaar

De Veenderhoeve ligt op 150 meter afstand van trein- en busstation Veenendaal-De Klomp. Door de gunstige ligging in het midden van het land is de locatie ook met de auto goed te bereiken. Ook is de locatie voorzien van voldoende eigen parkeerplaatsen.

Naar de routeplanner
Feestlocatie boerderij
Feestlocatie boerderij
Feestlocatie boerderij

Creatieve catering


Ook als het gaat om eten ontbreekt het je gasten aan niets. Heerlijke petit fours, hartige hapjes en lekkere wijnen. Kies voor een heerlijk dinerbuffet, een chique uitgeserveerd diner of ga voor een fantastische barbecue waarbij onze koks je gasten van de heerlijke creaties voorzien. Laat dat maar aan onze eigen cateringspecialisten over!

Ontdek alle mogelijkheden

Diner


Exclusief dineren? Ook dat is mogelijk bij De Veenderhoeve. Of het nu gaat om een dinerbuffet, walking diner of een uitgeserveerd diner.

 

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bijeenkomst


Klantendag, netwerkevent of relatiebijeenkomst organiseren? De Veenderhoeve is een locatie in de natuur, voorzien van alle ruimte die jij nodig hebt.

 

Vrijblijvend offerte aanvragen

Feest


Iets te vieren? Verjaardag, receptie of jubileumfeest? Ontdek de mogelijkheden van De Veenderhoeve. Wij maken er graag samen een geslaagd feest van.

 

Vrijblijvend offerte aanvragen

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten onze ervaring graag!