De Veenderhoeve

 

De Gelderse Veenderhoeve dateert uit 1867 en is gelegen in het dorpje De Klomp. Een ingrijpende verbouwing toverde deze boerderij om tot een klassieke locatie met authentieke details. De landelijk gelegen hoeve vormt het perfecte decor voor jullie bruiloft, jubileum of zakelijk evenement.

Ligging

De Veenderhoeve is landelijk gelegen in het dorpje de Klomp. De authentieke hoeve gecombineerd met het sfeervolle terras zorgt voor een prachtig decor voor jouw bruiloft, jubileum of zakelijk evenement. 

 

Bereikbaarheid en parkeren

De Veenderhoeve ligt op 150 meter afstand van trein- en busstation Veenendaal-De Klomp. Ideaal voor bezoekers die reizen met het openbaar vervoer! Door de gunstige ligging in het midden van het land, op ca. 5 minuten afstand van de snelweg, is de locatie ook met de auto goed te bereiken. Parkeren kan kostenloos op locatie.

Voorstel op maat

Geïnspireerd geraakt door de mogelijkheden van De Veenderhoeve? Onze medewerkers denken graag met je mee om jouw bruiloft, jubileum of bijeenkomst tot een succes te maken. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie, het plannen van een locatiebezoek of een voorstel op maat. 

Neem contact op

Nieuws & inspiratie

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen van De Veenderhoeve. We plaatsen regelmatig leuke tips en weetjes ter inspiratie.

Trouwen in de 1,5 meter samenleving doe je zo!

Wat heerlijk, er mag deze zomer toch worden getrouwd met maar liefst 100 gasten! Met wat creativiteit kan je toch nog een intieme bruiloft neerzetten!

Lees verder
Open huis voor aanstaande bruidsparen

Op zondag 12 juli wij aanstaande bruidsparen van harte welkom om trouwlocatie De Veenderhoeve te bezichtigen tijdens de open dag. Meld je aan!

Lees verder
Het garantiefonds voor evenementen

Van bruiloft, tot een jubileum of kleine receptie; jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk starten met de organisatie. Het garantiefonds geeft zekerheid!

Lees verder
Goed voorbereid nieuwe fase in!

Trouwen, een jubileum of iets anders te vieren als van ouds maar dan op een veilige manier, het kán. Bekijk de 1,5 meter concepten en protocollen.

Lees verder
Bekijk alle nieuwsberichten

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!

Laatste nieuws

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla commodo diam id ligula dictum tempor. Mauris porta, enim at tristique mattis, magna lacus interdum diam, nec tristique sapien arcu sit amet purus.