Rust, ruimte en privacy

Vergadering, training of een relatiedag? De Veenderhoeve is een sfeervolle locatie voor zakelijke bijeenkomsten in alle soorten en maten. Gelegen in het midden van Nederland en naast het treinstation is deze locatie vanuit het hele land goed te bereiken. Je vindt hier alle rust en privacy voor jouw evenement. De stijlvolle zalen en de riante tuin staan exclusief tot jouw beschikking en tillen elke zakelijke bijeenkomst naar een hoger niveau. 

Stel jouw offerte samen

Bekijk de Veenderhoeve

Je ziet het al als je aan komt rijden: de authentieke details van deze hoeve zijn goed bewaard gebleven. Met zijn grote ramen, houten gebinten en de eigentijdse inrichting is deze locatie de perfecte combinatie van heden en verleden. De plenaire sessie vindt plaats in de grote zaal, waarna tijd is voor een ontspannen borrel.

Ontdek alle mogelijkheden

Geschikt tot 120 personen

De Veenderhoeve is een sfeervolle locatie voor zakelijke bijeenkomsten in alle soorten en maten. Groepen tot 120 personen kunnen hier terecht voor bijvoorbeeld een vergadering, relatieevenement of een bedrijfspresentatie. De grote zaal is  voorzien alle benodigde faciliteiten, zoals beeldschermen voor presentaties, flip-overs en een goede geluidsinstallatie. 

Centraal in Nederland


De Veenderhoeve ligt op 150 meter afstand van trein- en busstation Veenendaal-De Klomp. Ideaal voor bezoekers die reizen met het openbaar vervoer! Door de gunstige ligging in het midden van het land, op ca. 5 minuten afstand van de snelweg, is de locatie ook met de auto goed te bereiken. Er zijn op locatie voldoende eigen parkeerplekken beschikbaar. 

Faciliteiten en catering

De Veenderhoeve is voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn voor jouw zakelijke bijeenkomst. Je kunt gebruikmaken van state-of-the-art audiovisuele middelen en het binnenklimaat is altijd aangenaam. Ook culinair ontbreekt het jouw gasten aan niets. Het foodteam zorgt uiteraard goed voor de gasten met (h)eerlijke en duurzame gerechten. Excellente koffie, uitstekende wijnen, de lekkerste hapjes en hoogstaande dinermogelijkheden; wij garanderen een foodbeleving op niveau.

Bekijk alle faciliteiten

Tips & inspiratie

Een keertje rondkijken in de authentieke hoeve? Of benieuwd naar de opstellingsmogelijkheden voor jouw bedrijfsevenement? Onze adviseurs denken graag met je mee en delen graag hun ervaring voor een top evenement. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de locatie vooraf te bekijken, onze adviseurs ontvangen je op locatie en denken graag mee. 

Neem contact op

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!