Trouwen in een landelijke omgeving

 Trouwen op een landelijke hoeve in het midden van het land? Stap binnen bij De Veenderhoeve! Geef elkaar het jawoord in de grote tuin of kies voor de prachtig ingerichte zaal voor dit bijzondere moment. Een ingrijpende verbouwing toverde deze boerderij om tot een klassieke locatie met authentieke details. Deze hoeve vormt het perfecte decor voor een onvergetelijke bruiloft.

Stel jouw offerte samen
Trouwlocatie Gelderland
Landelijke trouwlocatie
Trouwlocatie boerderij
Trouwen boerderij
Trouwen Ede
Landelijke trouwlocatie
Trouwlocatie Veenendaal
Trouwlocatie boerderij
Trouwlocatie Gelderland
Trouwlocatie Gelderland

Beste van heden en verleden

Je ziet het al als je aan komt rijden: de authentieke details van deze hoeve zijn goed bewaard gebleven. Met zijn grote ramen, houten gebinten en de eigentijdse inrichting is deze locatie dé perfecte combinatie van heden en verleden. Het grote grasveld aan de achterzijde van de hoeve laat je stiekem al vooruitblikken naar jullie grote dag. Op het terras staat een grote spantent en een singer-songwriter die jullie voorziet van de mooiste muziek. Al genietend kijken je gasten naar de sterren die steeds helderder worden. Romantischer kan niet, toch? 

Ontdek alle mogelijkheden

Buiten trouwen

De Veenderhoeve is een officiële trouwlocatie. Je kan elkaar hier dus het ja-woord geven. En bij mooi weer? Dan creëren we natuurlijk een romantische setting voor een huwelijksvoltrekking buiten in de tuin, compleet met sfeervol terras. Na afloop kun je meteen de taart aansnijden en lekker borrelen met alle gasten!

Benieuwd naar de setting? Kom dan naar de volgende open dag bij De Veenderhoeve.

Bezoek de open dag

Alles op één locatie


Hoe jullie trouwdag er ook uitziet, het is belangrijk dat jij deze dag lekker ontspannen kan vieren. Dat kan door bijvoorbeeld ook je diner, receptie en feest in de Veenderhoeve te houden. Dat scheelt veel reistijd en dus heb je meer tijd samen met alle gasten. Ons foodteam zorgt er met zijn creatieve catering uiteraard voor dat het jou en jouw gasten nergens aan ontbreekt.

Tips & inspiratie


Ben je benieuwd naar de opstellingsmogelijkheden voor jullie ceremonie of twijfel je tussen een sharing diner, een buffet of een barbecue? Kom een keer rustig kijken bij de authentieke hoeve! Onze wedding-adviseurs denken graag mee over de perfecte invulling van jullie huwelijksdag. 

Neem contact op

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!