Organiseer nu je eindejaarsreceptie

Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dit is hét moment om jouw eindejaarsreceptie te organiseren. 

Vier successen tijdens een eindejaarsreceptie
Successen vieren doe je samen, vooruitblikken op het nieuwe jaar ook. Begin daarom op tijd met het organiseren van je eindejaarsborrel en zet nu de eerste stap: kies een prachtlocatie! Een eindejaarsreceptie is dé kans om onder het genot van een hapje en een drankje na te denken over het afgelopen jaar. Maar ook om samen te bekijken wat beter of anders kan. Of je je eindejaarsborrel, nieuwjaarsreceptie of netwerkborrel nu met collega's of met relaties viert, bij De Veenderhoeve gaat het zeker waardevol en gezellig worden.

Geef het nieuwe jaar een boost!
Na de ontspannen borrel beklim je het podium met alle licht- en geluidfaciliteiten voor de eindejaarsspeech. Terugblikken, mijlpalen vieren of waardering tonen: successen vieren draagt bij aan het teamgevoel en de motivatie van medewerkers en relaties. Zo geef je het nieuwe jaar een boost, nog voordat het begonnen is! Een extra activiteit? Wij hebben alle faciliteiten in huis voor een onvergetelijk evenement; van techniek, catering tot entertainment op de dag zelf.  

Benieuwd naar de mogelijkheden in 2020?
We hebben in 2019 een aantal prachtige eindejaarsevenementen mogen verzorgen. Wil je meer weten of ben je opzoek naar een geschikte locatie voor jouw eindejaarsevenement in 2020? Neem dan contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op Vraag vrijblijvend een offerte aan
Delen

Authentiek en landelijk
Ontdek De Veenderhoeve. De Gelderse hoeve dateert uit 1867 en is gelegen in het dorpje De Klomp. Een ingrijpende verbouwing toverde deze boerderij om tot een knusse en klassieke locatie met authentieke details. De landelijk gelegen hoeve vormt het perfecte decor voor jullie bruiloft.

De Veenderhoeve

  • Voor kleine en grote groepen 15 tot 200 personen

  • Goed bereikbaar Zowel met de auto als het OV

  • Centraal gelegen In het midden van het land

Gerelateerd nieuws
Open huis voor aanstaande bruidsparen

Op zondag 26 mei 2024 zijn aanstaande bruidsparen van harte welkom om trouwlocatie De Veenderhoeve in Veenendaal-De Klomp te bezichtigen tijdens de open dag. Meld je aan!

Lees verder
Dit zijn de mooiste landelijke trouwlocaties in Midden-Nederland

Zijn jullie graag buiten en houden jullie van de natuur? Dan is een landelijke trouwlocatie een aanrader.

Lees verder
Garantiefonds: altijd een passende oplossing bij calamiteiten

Van bruiloft, jubileum tot een kleine receptie; jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk starten met de organisatie. Het garantiefonds geeft zekerheid!

Lees verder
Goed voorbereid de nieuwe ‘oude’ fase in

Trouwen, een jubileum of iets anders te vieren als van ouds maar dan wel op een veilige manier, het kán.

Lees verder