Open huis voor aanstaande bruidsparen

Op zondag 16 april 2023 organiseert De Veenderhoeve in Veenendaal-De Klomp een open dag van 11:00 tot 16:00 uur speciaal voor aanstaande bruidsparen. Ben jij op zoek naar de perfecte trouwlocatie voor jullie bruiloft? Meld je vooraf aan, kies een voorkeurstijd en ontdek een schitterend decor voor jullie grote dag!

Aanmelden open dag

Trouwen in een natuurlijke omgeving
De open dag biedt aanstaande bruidsparen een ontspannen manier om vrijblijvend een kijkje te nemen en inspiratie op te doen. Je kunt tijdens de open dag al je vragen stellen en met onze medewerkers sparren over jullie bruiloft. Natuurlijk staan wij deze dag met glaasje bubbels klaar om jullie te ontvangen en op locatie rond te leiden. We geven jullie graag meer informatie!

Een compleet verzorgd huwelijksarrangement
De Veenderhoeve in Veenendaal - De Klomp is geschikt voor jullie gehele huwelijksdag; van ceremonie, receptie, gezellig dineren tot een spetterende feestavond! Ontdek de Best Wedding Deal en kies voor een compleet verzorgd huwelijksarrangement op één locatie, en dat tegen een scherpe prijs. Deze trouwlocatie leent zich ook uitstekend voor het maken van een schitterende huwelijksreportage. Stiekem al benieuwd? Bekijk onderstaande rondleiding en neem alvast een kijkje binnen.

Open huis de Veenderhoeve.
Open huis de Veenderhoeve.
Open huis de Veenderhoeve.
Open huis de Veenderhoeve.
Open huis de Veenderhoeve.
Open huis de Veenderhoeve.

Een andere dag bezichtigen?

Kom dan langs tijdens een van onze andere open dagen:
- Zondag 14 mei 2023
- Zondag 25 juni 2023
- Zondag 27 augustus 2023
- Zondag 24 september 2023
- Zondag 22 oktober 2023
- Zondag 19 november 2023

Kunnen jullie niet bij één van de open dagen aanwezig zijn maar wil je wel jullie droomlocatie bezichtigen? Dat kan natuurlijk. Onze wedding adviseurs laten je graag op een ander moment de locatie zien.

Neem contact op
Delen

Authentiek en landelijk
Ontdek De Veenderhoeve. De Gelderse hoeve dateert uit 1867 en is gelegen in het dorpje De Klomp. Een ingrijpende verbouwing toverde deze boerderij om tot een knusse en klassieke locatie met authentieke details. De landelijk gelegen hoeve vormt het perfecte decor voor een onvergetelijke bruiloft.

De Veenderhoeve

  • Centraal gelegen In het midden van het land

  • Voor kleine en grote groepen 15 tot 200 personen

  • Goed bereikbaar Zowel met de auto als het OV

  • Centraal gelegen In het midden van het land